Dataset Viewer
Auto-converted to Parquet
Unnamed: 0
int64
seq.1.length.main.vote_2024..
int64
main.byo_best_words
string
main.byo_worst_words
string
main.vote_2024
string
main.age_group
string
main.CountyName
string
main.be_0
string
main.be_l30
float64
main.edu_group
string
main.buildingFloors
int64
main.urban
string
main.homeownership_2
int64
messages
list
1
1
It needs to have law enforcement in code.
null
Donald Trump
30 to 49
Miami-Dade County
Somewhat support
0.75
4 yr college degree
12
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"It needs to have law enforcement in code.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
2
2
null
null
Kamala Harris
18 to 29
Norfolk County
Somewhat support
0.75
4 yr college degree
40
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
3
3
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Sacramento County
Neither support nor oppose
0.5
4 yr college degree
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
4
4
null
null
Donald Trump
30 to 49
Cobb County
Strongly oppose
0.5
Some college or 2 year college
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
5
5
null
null
Kamala Harris
18 to 29
Rockland County
Somewhat support
1
Grad/Prof degree
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
6
6
null
null
Kamala Harris
18 to 29
King County
Somewhat support
0
Grad/Prof degree
8
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
7
7
I would oppose the development
I would oppose the development
Donald Trump
30 to 49
Davis County
Strongly oppose
0
Grad/Prof degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would oppose the development\"\nmain.byo_worst_words: \"I would oppose the development\"\n ", "role": "user" } ]
8
8
null
null
Donald Trump
30 to 49
Fairfax County
Somewhat oppose
0.25
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
9
9
I would probably advocate for affordable housing for lower income people, as that's where most people lie in terms of status.
null
Kamala Harris
18 to 29
Alameda County
Strongly oppose
1
4 yr college degree
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would probably advocate for affordable housing for lower income people, as that's where most people lie in terms of status.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
10
10
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Allegheny County
Strongly oppose
0.75
4 yr college degree
8
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
11
11
Make it affordable to many people
Make it affordable
Kamala Harris
50+
Palm Beach County
Somewhat oppose
0.25
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Make it affordable to many people\"\nmain.byo_worst_words: \"Make it affordable\"\n ", "role": "user" } ]
12
12
null
null
Donald Trump
18 to 29
Bronx County
Strongly oppose
1
LTHS or HS grad
40
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
13
13
null
null
Donald Trump
30 to 49
Orange County
Strongly oppose
0.75
4 yr college degree
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
14
14
null
null
Kamala Harris
18 to 29
Prince George's County
Strongly oppose
0.25
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
15
15
null
Unsure
Donald Trump
50+
Middlesex County
Somewhat oppose
0.5
LTHS or HS grad
4
Town
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"Unsure\"\n ", "role": "user" } ]
16
16
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Franklin County
Strongly oppose
1
4 yr college degree
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
17
17
I support affordable housing
I do not support
Kamala Harris
50+
Fairfax County
Strongly oppose
0.5
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I support affordable housing\"\nmain.byo_worst_words: \"I do not support\"\n ", "role": "user" } ]
18
18
null
null
Kamala Harris
50+
Los Angeles County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
19
19
null
null
Did not vote for President
18 to 29
King County
Strongly oppose
0
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
20
20
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Maricopa County
Neither support nor oppose
0.5
Some college or 2 year college
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
21
21
null
null
Donald Trump
50+
Kings County
Somewhat oppose
1
Some college or 2 year college
20
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
22
22
null
null
Donald Trump
30 to 49
Nassau County
Strongly oppose
0
Some college or 2 year college
12
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
23
23
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Stafford County
Strongly oppose
1
LTHS or HS grad
4
Town
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
24
24
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Hamilton County
Neither support nor oppose
0.5
4 yr college degree
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
25
25
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Burlington County
Somewhat oppose
0
Grad/Prof degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
26
26
Not sure
Idk
Kamala Harris
50+
Cook County
Somewhat oppose
1
4 yr college degree
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Not sure\"\nmain.byo_worst_words: \"Idk\"\n ", "role": "user" } ]
27
27
I live in a very quiet very affluent neighborhood. We don’t have to worry about criminals around here and I’m sorry to say low income people no matter what color they are brings in crime. I don’t want my neighborhood to change. I love it as is.
Keep my neighborhood as is please.
Kamala Harris
30 to 49
Cook County
Strongly oppose
0
Grad/Prof degree
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I live in a very quiet very affluent neighborhood. We don’t have to worry about criminals around here and I’m sorry to say low income people no matter what color they are brings in crime. I don’t want my neighborhood to change. I love it as is.\"\nmain.byo_worst_words: \"Keep my neighborhood as is please.\"\n ", "role": "user" } ]
28
28
I feel it's something I could do to help the community by showing and expressing support for a much needed affordable housing
null
Kamala Harris
30 to 49
Los Angeles County
Strongly oppose
0.75
Some college or 2 year college
8
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I feel it's something I could do to help the community by showing and expressing support for a much needed affordable housing\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
29
29
null
null
Did not vote for President
18 to 29
Mecklenburg County
Somewhat oppose
0
LTHS or HS grad
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
30
30
i would say even if this would benefit a few peoples houses values would drop they would be more crime and lower class people would occupy the neighborhood
null
Donald Trump
50+
Broward County
Strongly support
0
LTHS or HS grad
20
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"i would say even if this would benefit a few peoples houses values would drop they would be more crime and lower class people would occupy the neighborhood\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
31
31
null
null
Did not vote for President
18 to 29
Stark County
Somewhat oppose
1
LTHS or HS grad
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
32
32
null
null
Kamala Harris
50+
Macomb County
Somewhat oppose
0.5
LTHS or HS grad
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
33
33
null
null
Not eligible to vote
18 to 29
Riverside County
Neither support nor oppose
1
LTHS or HS grad
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
34
34
null
null
Did not vote for President
50+
Snohomish County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
35
35
null
null
Donald Trump
50+
Anoka County
Somewhat oppose
0
Some college or 2 year college
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
36
36
null
null
Kamala Harris
30 to 49
New York County
Strongly support
1
4 yr college degree
40
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
37
37
null
null
Donald Trump
18 to 29
Lorain County
Neither support nor oppose
0.5
LTHS or HS grad
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
38
38
That we.need affordable housing
We.need affordable housing
Kamala Harris
50+
New Castle County
Somewhat oppose
0.25
4 yr college degree
8
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"That we.need affordable housing\"\nmain.byo_worst_words: \"We.need affordable housing\"\n ", "role": "user" } ]
39
39
I would say that I want something with a mix of different income levels but want something that won’t raise my taxes.
null
Kamala Harris
30 to 49
Hamilton County
Strongly oppose
0.25
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would say that I want something with a mix of different income levels but want something that won’t raise my taxes.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
40
40
I would just be there to voice the need for affordable housing in my neighborhood. This is a college town and there aren't enough places for lower income people even though lower income people are what keeps this city alive.
null
Donald Trump
30 to 49
Washtenaw County
Somewhat oppose
1
Some college or 2 year college
8
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would just be there to voice the need for affordable housing in my neighborhood. This is a college town and there aren't enough places for lower income people even though lower income people are what keeps this city alive.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
41
41
I would like to know if they will provide any perks for the neighborhood and neighbors in the surrounding area
I would like to know if they will provide extra security
Kamala Harris
30 to 49
Camden County
Somewhat support
1
Some college or 2 year college
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would like to know if they will provide any perks for the neighborhood and neighbors in the surrounding area\"\nmain.byo_worst_words: \"I would like to know if they will provide extra security\"\n ", "role": "user" } ]
42
42
null
null
Kamala Harris
50+
Cook County
Somewhat support
0.75
LTHS or HS grad
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
43
43
null
null
Donald Trump
30 to 49
Palm Beach County
Somewhat oppose
0
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
44
44
I would tell them we need low income housing in our area,
I would tell them we do not need high priced apts in our area
Kamala Harris
50+
Lake County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would tell them we need low income housing in our area,\"\nmain.byo_worst_words: \"I would tell them we do not need high priced apts in our area\"\n ", "role": "user" } ]
45
45
null
null
Donald Trump
30 to 49
Wayne County
Neither support nor oppose
0.5
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
46
46
null
null
Donald Trump
18 to 29
Los Angeles County
Neither support nor oppose
0.5
Some college or 2 year college
8
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
47
47
modern to me
nice for me
Donald Trump
30 to 49
Cook County
Somewhat support
0.75
Grad/Prof degree
20
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"modern to me\"\nmain.byo_worst_words: \"nice for me\"\n ", "role": "user" } ]
48
48
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Tarrant County
Neither support nor oppose
0.5
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
49
49
null
null
Other
18 to 29
Harris County
Neither support nor oppose
0
LTHS or HS grad
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
50
50
null
null
Did not vote for President
50+
Allegheny County
Neither support nor oppose
0.25
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
51
51
No parking allocation is a huge NO
No parking allocation is a huge no
Donald Trump
50+
Orange County
Somewhat oppose
0.25
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"No parking allocation is a huge NO\"\nmain.byo_worst_words: \"No parking allocation is a huge no\"\n ", "role": "user" } ]
52
52
We do not need a large amount of low income housing. We do need more medium income housing.
The crime rate is already high. This building would only make things worse. This building would have a huge impact on our schools in a negative way.
Donald Trump
50+
Lorain County
Strongly support
0.25
Some college or 2 year college
8
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"We do not need a large amount of low income housing. We do need more medium income housing.\"\nmain.byo_worst_words: \"The crime rate is already high. This building would only make things worse. This building would have a huge impact on our schools in a negative way.\"\n ", "role": "user" } ]
53
53
null
null
Donald Trump
18 to 29
Nassau County
Somewhat support
0.5
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
54
54
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Cuyahoga County
Somewhat oppose
0
Some college or 2 year college
8
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
55
55
null
null
Donald Trump
50+
Montgomery County
Neither support nor oppose
0.5
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
56
56
Traffic is already pretty bad in my area so I would say it would make traffic worse. More traffic will cause more car accidents.
null
Kamala Harris
50+
Osceola County
Somewhat oppose
0.25
Some college or 2 year college
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Traffic is already pretty bad in my area so I would say it would make traffic worse. More traffic will cause more car accidents.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
57
57
This town has been deemed low income neighborhood for 30+ years. It's a place where we all treat each other as one. There's no putting other families down because we all live here. If you start adding condo's for rich people, it's going to cause a major issue. They'll start complaining that our houses need to look like their valued at over $200,000 and up. When I first bought my house and I started renovating each room when I had money and a sheet of drywall was $2.99 a sheet on regular price. Now it's over $13 a sheet and up. Most of us can afford to get new siding on their homes. They'd create so many issues for the low income families. As a matter of fact, one individual that has a rich daddy came down to our town to see the property his dad owns down here and I hadn't been able to cut my grass yet, he put a note on my car threatening to kill my family if it wasn't cut next time he came through. Needless to say, I'm not sitting back with this threat. My point is, people with money would do the same, with less drastic threats.
I would tell them that we get along just well in this neighborhood and understand we're not all rich. We would pitch in to help these people in any ways that we can. We've already gotten 2 low income buildings in our area. We're down here in our own happy town. Once money starts coming into play, we'll be having to find a new place to live.
Donald Trump
50+
Allegheny County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"This town has been deemed low income neighborhood for 30+ years. It's a place where we all treat each other as one. There's no putting other families down because we all live here. If you start adding condo's for rich people, it's going to cause a major issue. They'll start complaining that our houses need to look like their valued at over $200,000 and up. When I first bought my house and I started renovating each room when I had money and a sheet of drywall was $2.99 a sheet on regular price. Now it's over $13 a sheet and up. Most of us can afford to get new siding on their homes. They'd create so many issues for the low income families. As a matter of fact, one individual that has a rich daddy came down to our town to see the property his dad owns down here and I hadn't been able to cut my grass yet, he put a note on my car threatening to kill my family if it wasn't cut next time he came through. Needless to say, I'm not sitting back with this threat. My point is, people with money would do the same, with less drastic threats.\"\nmain.byo_worst_words: \"I would tell them that we get along just well in this neighborhood and understand we're not all rich. We would pitch in to help these people in any ways that we can. We've already gotten 2 low income buildings in our area. We're down here in our own happy town. Once money starts coming into play, we'll be having to find a new place to live.\"\n ", "role": "user" } ]
58
58
null
null
Did not vote for President
18 to 29
Nassau County
Neither support nor oppose
0.75
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
59
59
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Bronx County
Somewhat support
0.75
LTHS or HS grad
4
Town
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
60
60
I think that when you lower the prices so dramatically, you tend to get people who are more likely to use drugs, break the law, and make the neighborhood unsafe. By increasing the price of some apartments, you will attract people who are more likely to be responsible.
I believe the argument above applies here as well.
Donald Trump
30 to 49
Los Angeles County
Neither support nor oppose
0
LTHS or HS grad
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I think that when you lower the prices so dramatically, you tend to get people who are more likely to use drugs, break the law, and make the neighborhood unsafe. By increasing the price of some apartments, you will attract people who are more likely to be responsible.\"\nmain.byo_worst_words: \"I believe the argument above applies here as well.\"\n ", "role": "user" } ]
61
61
Would prefer to still have good neigborhood and school district
Would like to have safe neighborhood
Kamala Harris
30 to 49
Westchester County
Somewhat support
0.25
4 yr college degree
12
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Would prefer to still have good neigborhood and school district\"\nmain.byo_worst_words: \"Would like to have safe neighborhood\"\n ", "role": "user" } ]
62
62
null
null
Did not vote for President
18 to 29
Passaic County
Strongly oppose
0.75
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
63
63
This would represent & encourage people's & families of all economic backgrounds, which would reflect a desired sense of community.
The interests of all socio-economic backgrounds would NOT be served in this model, and would not reflect or represent the interests of the community as a whole.
Donald Trump
50+
Cass County
Somewhat oppose
0.75
Grad/Prof degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"This would represent & encourage people's & families of all economic backgrounds, which would reflect a desired sense of community.\"\nmain.byo_worst_words: \"The interests of all socio-economic backgrounds would NOT be served in this model, and would not reflect or represent the interests of the community as a whole.\"\n ", "role": "user" } ]
64
64
I would express my approval for the building and it’s low rent laws.
null
Kamala Harris
18 to 29
Santa Clara County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would express my approval for the building and it’s low rent laws.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
65
65
null
null
Kamala Harris
30 to 49
Baltimore city
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
8
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
66
66
Housing should be affordable for all
null
Kamala Harris
30 to 49
Marion County
Neither support nor oppose
1
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Housing should be affordable for all\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
67
67
I would bring up the fact that a strong neighborhood means a diversity of people and their economic situation. The way that strong societies get created is by having a mix of people.
We need to have an economic balance. It is important to have diversity in incomes. That is what will build a strong AND financially stable community.
Kamala Harris
30 to 49
DuPage County
Strongly support
0
Grad/Prof degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would bring up the fact that a strong neighborhood means a diversity of people and their economic situation. The way that strong societies get created is by having a mix of people.\"\nmain.byo_worst_words: \"We need to have an economic balance. It is important to have diversity in incomes. That is what will build a strong AND financially stable community.\"\n ", "role": "user" } ]
68
68
null
null
Donald Trump
50+
Washington County
Neither support nor oppose
0.25
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
69
69
null
null
Donald Trump
18 to 29
Bergen County
Somewhat support
0.5
Some college or 2 year college
8
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
70
70
null
null
Kamala Harris
30 to 49
DeKalb County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
12
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
71
71
I would recommend having a easier way to make housing affordable and the payment structure
null
Donald Trump
18 to 29
Kings County
Somewhat support
1
4 yr college degree
40
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would recommend having a easier way to make housing affordable and the payment structure\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
72
72
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Los Angeles County
Somewhat oppose
0.5
4 yr college degree
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
73
73
null
null
Donald Trump
30 to 49
Orange County
Somewhat support
0
4 yr college degree
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
74
74
I feel the proposal of this building should be evaluated more because crime will increase and back ground checks should be a monthly check up for all tenant. Kids and adults will be targeted by people who are not a tenant and it will bring the value down.
The neighbor hood is already in limbo bringing this type of apartment will just add to the chaos we are already dealing with with crime and people not authorized to be in the apartments.
Did not vote for President
30 to 49
Harris County
Strongly oppose
0
Some college or 2 year college
8
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I feel the proposal of this building should be evaluated more because crime will increase and back ground checks should be a monthly check up for all tenant. Kids and adults will be targeted by people who are not a tenant and it will bring the value down.\"\nmain.byo_worst_words: \"The neighbor hood is already in limbo bringing this type of apartment will just add to the chaos we are already dealing with with crime and people not authorized to be in the apartments.\"\n ", "role": "user" } ]
75
75
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Wayne County
Strongly oppose
1
Grad/Prof degree
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
76
76
I would hope more units were made for tenet so that they are affordable to family in need.
They should build this in an area were most people couldn't afford to pay the rent.
Donald Trump
18 to 29
Prince George's County
Strongly oppose
1
4 yr college degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would hope more units were made for tenet so that they are affordable to family in need.\"\nmain.byo_worst_words: \"They should build this in an area were most people couldn't afford to pay the rent.\"\n ", "role": "user" } ]
77
77
null
null
Donald Trump
50+
Ventura County
Strongly oppose
0
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
78
78
null
null
Kamala Harris
18 to 29
Lake County
Somewhat oppose
0.25
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
79
79
We need affordable housing
We need affordable housing
Kamala Harris
50+
St. Clair County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
8
Town
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"We need affordable housing\"\nmain.byo_worst_words: \"We need affordable housing\"\n ", "role": "user" } ]
80
80
null
null
Kamala Harris
50+
Contra Costa County
Somewhat oppose
0.25
4 yr college degree
8
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
81
81
null
null
Kamala Harris
50+
Kane County
Somewhat oppose
0
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
82
82
Why does if have to be like that
Why is the rent so high
Kamala Harris
50+
Cook County
Somewhat oppose
1
LTHS or HS grad
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Why does if have to be like that\"\nmain.byo_worst_words: \"Why is the rent so high\"\n ", "role": "user" } ]
83
83
null
null
Did not vote for President
50+
Harford County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
84
84
I support building more housing in our neighborhood, especially units that are affordable to a lot of different families. This can help meet local housing needs for our area.
I think building more homes that people can afford is a great idea. It can help families, workers, and people ho need a place to live. Having a mix of prices means more kinds of people can live here.
Kamala Harris
30 to 49
Maricopa County
Somewhat support
1
LTHS or HS grad
8
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I support building more housing in our neighborhood, especially units that are affordable to a lot of different families. This can help meet local housing needs for our area.\"\nmain.byo_worst_words: \"I think building more homes that people can afford is a great idea. It can help families, workers, and people ho need a place to live. Having a mix of prices means more kinds of people can live here.\"\n ", "role": "user" } ]
85
85
We live in a single family residence neighborhood, no apartment buildings are allowed by zoning restrictions.
Same as above..current zoning in my neighborhood does not allow apartment buildings.
Kamala Harris
50+
Hennepin County
Strongly oppose
0
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"We live in a single family residence neighborhood, no apartment buildings are allowed by zoning restrictions.\"\nmain.byo_worst_words: \"Same as above..current zoning in my neighborhood does not allow apartment buildings.\"\n ", "role": "user" } ]
86
86
null
null
Kamala Harris
50+
Philadelphia County
Somewhat oppose
0
Grad/Prof degree
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
87
87
Do not let lower income people live in my neighborhood
Do not let low income people live in my neighborhood.
Donald Trump
30 to 49
Queens County
Strongly oppose
0
Grad/Prof degree
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Do not let lower income people live in my neighborhood\"\nmain.byo_worst_words: \"Do not let low income people live in my neighborhood.\"\n ", "role": "user" } ]
88
88
because is good
becuase is a good idea
Donald Trump
30 to 49
Denver County
Strongly support
1
Grad/Prof degree
20
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"because is good\"\nmain.byo_worst_words: \"becuase is a good idea\"\n ", "role": "user" } ]
89
89
Think about the people here and what you're doing.
null
Other
30 to 49
Jackson County
Strongly oppose
0
Some college or 2 year college
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"Think about the people here and what you're doing.\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
90
90
My neighborhood is single family homes with limited parking on the street This would not only change the value of our properties, it would also play havoc on the street parking
I am totally apposed to adding apartments to our single family area
Donald Trump
50+
Los Angeles County
Strongly oppose
0
LTHS or HS grad
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"My neighborhood is single family homes with limited parking on the street\nThis would not only change the value of our properties, it would also play havoc on the street parking\"\nmain.byo_worst_words: \"I am totally apposed to adding apartments to our single family area\"\n ", "role": "user" } ]
91
91
null
null
Donald Trump
50+
Rockingham County
Strongly oppose
0
Grad/Prof degree
8
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
92
92
null
null
Not eligible to vote
18 to 29
St. Louis County
Strongly oppose
1
Some college or 2 year college
4
Suburb
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
93
93
We have a need for affordable, well-maintained housing to care for our diverse population: our unhoused, young students, working-class individuals, middle-class families, retirees, and others living on fixed incomes. We're an affluent neighborhood as a whole, and part of the richness of our lives comes from maintaining this diversity. Our older housing stock largely focuses on large single-family homes that are increasingly divided into sub-units, in part due to rising housing costs and the profit to be found in market-rate rentals. A multi-family building focused on affordable housing will be the start -- if only the start -- to address the issues of affordability, density, and the continued economic viability of our neighborhood for EVERYONE.
This kind of proposal, where only a small percentage of units are actually allotted to those who need affordable housing most, is nothing more than posturing by developers. It's a back-door method to sneak in yet more market-rate housing and exploitative practices.
Kamala Harris
50+
Allegheny County
Strongly oppose
1
Grad/Prof degree
8
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"We have a need for affordable, well-maintained housing to care for our diverse population: our unhoused, young students, working-class individuals, middle-class families, retirees, and others living on fixed incomes. We're an affluent neighborhood as a whole, and part of the richness of our lives comes from maintaining this diversity. Our older housing stock largely focuses on large single-family homes that are increasingly divided into sub-units, in part due to rising housing costs and the profit to be found in market-rate rentals. A multi-family building focused on affordable housing will be the start -- if only the start -- to address the issues of affordability, density, and the continued economic viability of our neighborhood for EVERYONE.\"\nmain.byo_worst_words: \"This kind of proposal, where only a small percentage of units are actually allotted to those who need affordable housing most, is nothing more than posturing by developers. It's a back-door method to sneak in yet more market-rate housing and exploitative practices.\"\n ", "role": "user" } ]
94
94
null
null
Donald Trump
30 to 49
Riverside County
Somewhat support
1
LTHS or HS grad
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
95
95
I'm opposed because my neighborhood already has an issue with parking and it would affect property values.
The neighborhood also already has an issue with parking and it would affect property values
Kamala Harris
50+
Wyandotte County
Strongly oppose
0
4 yr college degree
4
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I'm opposed because my neighborhood already has an issue with parking and it would affect property values.\"\nmain.byo_worst_words: \"The neighborhood also already has an issue with parking and it would affect property values\"\n ", "role": "user" } ]
96
96
I would express how though constructing a new building brings quality living. With the fluctuations of inflation it is not possible for families to afford residency here with our a consistent subsidiary from the Government.
I would express how the quality living of the building would benefit high income residents because they could also use the spiked rent as a write off on their taxes they are capped at as high income earners. Yet primarily it is only making the landlords wealthy and declining city living standards.
Kamala Harris
50+
New York County
Strongly oppose
1
Grad/Prof degree
40
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would express how though constructing a new building brings quality living. With the fluctuations of inflation it is not possible for families to afford residency here with our a consistent subsidiary from the Government.\"\nmain.byo_worst_words: \"I would express how the quality living of the building would benefit high income residents because they could also use the spiked rent as a write off on their taxes they are capped at as high income earners. Yet primarily it is only making the landlords wealthy and declining city living standards.\"\n ", "role": "user" } ]
97
97
null
null
Did not vote for President
30 to 49
Wyandotte County
Somewhat support
0
LTHS or HS grad
4
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
98
98
null
null
Donald Trump
50+
San Bernardino County
Strongly support
1
LTHS or HS grad
40
City
1
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
99
99
I would just attend to hear what information would be shared and what type of it would I use
I would ask questions about the building and how affordable it is
Kamala Harris
30 to 49
Bronx County
Somewhat support
0.75
4 yr college degree
20
City
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"I would just attend to hear what information would be shared and what type of it would I use\"\nmain.byo_worst_words: \"I would ask questions about the building and how affordable it is\"\n ", "role": "user" } ]
100
100
null
null
Kamala Harris
50+
Los Angeles County
Somewhat oppose
1
4 yr college degree
4
Suburb
0
[ { "content": "/no_think", "role": "system" }, { "content": "\nPlease classify whether a survey respondent's\nattitude towards affordable housing is positive, negative, neutral, or unknown based on the\nvalues of two questions called main.byo_best_words and main.byo_worst_words.\nThese questions ask the respondent to provide words that best and worst describe their feelings\nabout affordable housing. The values of these questions may be \"BLANK\" if the respondent\ndid not provide an answer.\nThe user will provide you with the values of these two questions, and you will respond with either\n\"positive\", \"negative\", \"neutral\", or \"unknown\".\nIf the values of both questions are \"BLANK\", you should respond with \"unknown\".\n\nAnswer of the respondent:\nmain.byo_best_words: \"BLANK\"\nmain.byo_worst_words: \"BLANK\"\n ", "role": "user" } ]
End of preview. Expand in Data Studio
README.md exists but content is empty.
Downloads last month
36